<- Chleb FocacciaLista potraw z grupy: Mączne,ziemniaki,ryżChleb mieszany ->

PDF Drukuj

Chleb kukurydziany

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 4320 razy.


6 porcji
175 g mąki kukurydzianej,
2 łyżeczki proszku do piecźenia,
2 jajka,
15 ml chudego jogurtu,
1 łyżecźka miodu,
1 łyżka oleju.
Wymieszaj wszystkie składniki, aby uzyskać miękkie ciasto. Przełóż je do formy lekko posmarowanej tłuszczem i piecź w temperaturze 200 stopni przez 15-20 minut. jedna porcja - 174 kalorie
150 ml jogurtu
Nadesłał(a): kaziz 2006-02-05 16:02:33


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności