<- Opiekanki z grochuLista potraw z grupy: Warzywa, owocePachadi buah nanas - ananas na ostro ->

PDF Drukuj

OSTRA SURÓWKA Z PAPRYKI

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1130 razy.



20 dag strąków papryki zielonej lub czerwonej
5 dag korniszonów lub grzybków z marynaty
5 dag cebuli
4 łyżki umytych posiekanych liści mieszanych ziół przyprawowych (bazylia, estragon, cząber)

Paprykę umyć, osuszyć, oczyścić z nasion, drobniutko poszatkować, wymieszać z oliwą. Dodać drobno posiekane korniszony i cebulę oraz liście roślin przyprawowych. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Amatorzy mogą dodać 3-4 drobno posiekane ząbki czosnku. Podawać do wszelkich posiłków.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności