<- SOS ZIOŁOWY NATURALNY
Lista potraw z grupy:
Sosy
Sosy do makaronu 1 (pomidory, bazylia, oliwa) ->
PDF
Drukuj
Sos żurawinowy
Dodano: 2010-01-01 17:34:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1264 razy.
25 dag żurawin
łyżka ostrej musztardy
łyżka oliwy
łyżeczka białego pieprzu
łyżeczka cukru
szczypta soli
Źurawiny opłukać pod bieżącą wodą, zalać szklanką wody i gotować na małym ogniu, aż zaczną pękać. Przetrzeć przez nylonowe sitko i odparować, żeby powstała dość gęsta masa. Ostudzić, dodać cukier, musztardę, oliwę, pieprz i ukręcić.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności