<- Parówki po angielskuLista potraw z grupy: Mięso (różne)Parówki w kabaczku ->

PDF Drukuj

Parówki po dyrektorsku

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3254 razy.


40 dag parówek cienkich,
15 dag cebuli,
20 dag pieczarek
15 dag pomidorów,
150 ml śmietany,
4 dag tłuszczu,
sól, pieprz,
papryka

Parówki umyć, obrać z osłonek, pokroić na kawałki 3-4 cm Pomidory umyć, sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić w cząstki. Cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę, usmażyć, połączyć z pomidorami, parówkami i przyprawami, polać śmietaną i zapiec.

From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności