<- Surówka z melona z poziomkami
Lista potraw z grupy:
Sałatki i surówki
Surówka z patisonów ->
PDF
Drukuj
Surówka z papryki po amatorsku
Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3534 razy.
40 dag papryki,
100 ml śmietany,
25 dag bananów,
4 dag rodzynków,
sól, pieprz,
sok z cytryny
Paprykę oczyścić, opłukać, pokroić w paseczki. Banany umyć, sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, rozdrobnić, włożyć do miksera, wlać śmietanę, włączyć mikser na 30 sek. Potem wymieszać z papryką, opłukanymi rodzynkami, doprawić.
From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności