<- PIECZEŃ CIELĘCA NADZIEWANALista potraw z grupy: Mięso: WołowinaPieczeń duszona czyli sztufada ->

PDF Drukuj

Pieczeń duszona

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3819 razy.


Moje niezbyt skomplikowany przepis na pieczen duszona:
Zarumeinic wolowine na masle. Polozyc na wierzch kilka plasterkow cebuli. Dodac suszone grzyby, cebule, lisc bobkowy, ziele angielskie i pieprz. Dusic pod szczelnym przykryciem 2-3 godziny. Mozne od czasu do czasu pkropic mieso czerwonym winem.
From: donjose@aol.com (DonJose)

Dobre i proste :)
Nadesłał(a): b3d3k 2006-05-21 13:05:56


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności