<- Pieczona ryba z nadzieniem
Lista potraw z grupy:
Ryby
Placuszki rybne z sosem ogorkowym ->
PDF
Drukuj
Piklingi w majonezie
Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1933 razy.
2 piklingi (około 40 dag)
Piklingi obrać ze skóry, przepołowić, oczyścić z ości
i ułożyć na półmisku.
SOS:
2/3 szklanki majonezu,
1/2 pęczka koperku,
2 jajka,
1/2 łyżeczki cukru,
sól,
Koperek umyć, jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
Oba składniki drobno posiekać, wymieszać z majonezem,
doprawić solą i cukrem.
Ryby polać sosem. Podawać z białym pieczywem.
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności