* masło, cukier, mleko, kakao podgrzać i rozpuścić, nie gotować
* gorącą masą zalać płatki
* dodać bakalie
* wykładać na pergamin
* ostudzić
From: Agnieszka <agnieszkawanke@poczta.onet.pl>
wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt ,że wyszły bardzoooo słodkie, aż trudno je zjeśc, chyba,że z litrowym kubkiem gorzkiej herbaty Nadesłał(a): mika 2005-11-28 12:11:30
CIasteczka wyszly pyszne ..Dziekuje za przepis :) co do cukru to ja dodalam mniej i nie mam zastrzezen ..zamiast zwyklego mleka dodalam skondensowane..Przepis banalnie prosty a Ciastka Cudowne :) Nadesłał(a): anaid <anaid-82@o2.pl> 2005-12-14 14:12:24
ciasteczka palce lizac. Nadesłał(a): Agnieszka z Bedzina 2006-08-15 17:08:27
Bardzo dobre jak ssie Nadesłał(a): Blazko 2006-08-15 17:08:18
Mniam mniam.Lepszych nie jadlem.Tanie przyzadzenie a takie dobre.Slodziutkie Nadesłał(a): Julia ze Swieszyna 2006-08-15 17:08:53
Dobre naprawde pyszne.Pyszne naprawde dobre. Nadesłał(a): Tomek 2006-08-15 17:08:08
Nie bądżcie blondynka jak ja i nie kupcie zwyklych platkow owsianych górskich. Moim zdaniem powinny byc błyskawiczne płatki bo przy zwyklych wyszły twardawe mimo próżenia.. W smaku bardzo dobre. Nadesłał(a): aga 2008-04-21 17:04:46