Dodano: 2009-07-28 11:19:14 J臋zyk: Polski Odwiedzono: 1434 razy.
Nastawi膰 mostek barani, 艂opatk臋 lub nerk贸wk臋 na kr贸tko z jarzynkami i cebul膮. Osobno ugotowa膰 z mas艂em litr zielonego groszku, dodawszy do niego 艂y偶eczk臋. cukru. Gdy mi臋so ugotowane, pokraja膰 go w kawa艂ki, ros贸艂 zaprawi膰 艂y偶k膮 m膮ki z p贸艂 艂y偶k膮 mas艂a, wrzuci膰 do potrawki uduszony groszek, doda膰 gar艣膰 siekanego kopru, poddusi膰 razem i wyda膰 u艂o偶ywszy groszek na 艣rodku p贸艂miska a naoko艂o kawa艂ki mi臋sa. Nades艂a(a): MARJA 艢LE殴A艃SKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPIS脫W" Skomentuj Powiadom o komentarzach