<- Sałatka z jabłek i czereśniLista potraw z grupy: DeserSerniczki morelowe ->

PDF Drukuj

Sałatka z różnych owoców

Dodano: 2010-01-01 14:35:35
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 664 razy.



Kuchnia węgierska
1 kg świeżych sezonowych owoców
1 filiżanka likieru pomarańczowego
100 g mieszanych kandyzowanych owoców
cukier
sok z 1/2 cytryny
1 żeberko czekolady

Owoce. wypestkować, pokroić w plasterki, między warstwy poszczególnych gatunków owoców układać owoce kandyzowane i posypać drobno posiekaną czekoladą, polać sałatkę sokiem z cytryny i likierem pomarańczowym, Podawać bardzo schłodzoną.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności