<- Coda alla Vacinara -Ogony Szczepione RzymskieLista potraw z grupy: Mięso (różne)Comber barani w śmietanie 30 min ->

PDF Drukuj

Comber barani pieczony naturalny 30 min

Dodano: 2010-01-01 14:43:40
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 684 razy.



Kuchnia z szybkowaru
1 kg combra baraniego
6 dag tłuszczu
3 łyżeczki przyprawy do zup w płynie
1 płaska łyżka przyprawy włoskiej
sól i pieprz do smaku

Rozgrzać w szybkowarze połowę tłuszczu, zrumienić na nim comber od strony mięsa (gdy jest za długi przerąbać). Comber powinien być przedarty natarty na godzinę solą z czosnkiem i przyprawą włoską. Po zrumienieniu dodać resztę tłuszczu, polać płynną przyprawą do zup, wlać 0,5 szklanki wody i zamknąć szybkowar. Ogrzewać 25-30 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności