<- TORTILLA Z POMIDORAMILista potraw z grupy: Potrawy z jajekTORTILLA Z WARZYWAMI ->

PDF Drukuj

TORTILLA Z TUŃCZYKIEM

Dodano: 2010-01-01 15:19:54
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1729 razy.



8 jaj,
mała puszka tuńczyków,
2 łyżki śmietanki,
sok z cytryny,
5 dag masła,
sól,
pieprz

Tuńczyka utrzeć ze śmietanką na jednolitą masę. Ubić jaja z solą oraz pieprzem i przemieszać z pastą rybną. Masło rozpuścić na patelni, powoli rozgrzać, uważając, by się nie przypaliło. Smażyć tortillę z obu stron. Jeść na gorąco lub zimno. Można ją skropić sokiem z cytryny.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności