<- SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ ZE SZCZYPIORKIEMLista potraw z grupy: Warzywa, owoceSURÓWKA Z MARCHWI ->

PDF Drukuj

SURÓWKA Z KWASZONEJ PAPRYKI

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1042 razy.



25 dag strąków kwaszonej papryki
4 łyżki drobno posiekanego szczypiorku,
4 ząbki czosnku
pieprz

Paprykę pokrajać w drobne paski. Czosnek obrać, opłukać, posiekać i dodać razem ze szczypiorkiem do papryki. Wymieszać, przyprawić do smaku pieprzem. Podawać do potraw z ryb i mięs.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności