<- Przygotowanie bułki pod kanapki zimoweLista potraw z grupy: PrzekąskiPrzygotowanie chleba pod różne odmiany kanapek ->

PDF Drukuj

Przygotowanie bułki pod różne odmiany kanapek

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 728 razy.



Bułka paryska (40 dag)
2,5 łyżki masła
kilka listków zielonej sałaty
2 strąki czerwonej papryki

Ostrym nożem obciąć obydwa końce bułki, okrajać ją równo ze skórki i przeciąć wzdłuż na 3 długie plastry jednakowej grubości, które posmarować masłem. Na tak przygotowanych plastrach bułki układać wzdłuż rzędami podane niżej składniki, odmienne dla każdego plastra.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności