<- Kanapki z sardynkami i jajemLista potraw z grupy: PrzekąskiKANAPKI Z SEREM SZWAJCARSKIM ->

PDF Drukuj

Kanapki z selerem, jabłkami i majonezem

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 696 razy.



10 dag selera
10 dag jabłka
2-3 łyżki gęstego majonezu
3 dag zmielonych włoskich orzechów
sól
cukier
cytryna
łyżka posiekanej naci pietruszki

Opłukany, obrany seler i jabłko zetrzeć na tarce o dużych otworach. Dodać orzechy, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Nakładać na kromki grubą warstwą, wyrównać, posypać posiekaną nacią pietruszki.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności