<- Kanapki z kawioremLista potraw z grupy: PrzekąskiKanapki z koreczkami anchois i jajami ->

PDF Drukuj

Kanapki z kiełbasą (szynką) i majonezem

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 612 razy.



10 dag kiełbasy (szynki)
jajo
4 łyżki majonezu
łyżka posiekanych grzybków marynowanych (korniszonów)

Ugotowane na twardo jajo obrać i posiekać. Kiełbasę lub szynkę posiekać i wymieszać z jajem, grzybkami lub korniszonami i połową majonezu. Przygotowaną masą posmarować 8 kromek. Masę wyrównać nożem i przybrać resztą majonezu, wyciskając go z pergaminowego woreczka.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności