<- Kanapki z bryndzą i korniszonamiLista potraw z grupy: PrzekąskiKanapki z cebulą, jajem i majonezem ->

PDF Drukuj

Kanapki z byczkami w pomidorach

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 667 razy.



Pół puszki byczków w pomidorach (15 dag)
5 listków sałaty ze środka główki
2 łyżeczki posiekanego koperku

Byczki wyjąć ostrożnie widelcem z puszki na talerzyk, wybrać z nich 8 foremnych kawałków. Resztę rybek rozgnieść z sosem z puszki na gęstą masę. Każdą kromkę przybrać połową listka sałaty, na niej położyć trochę masy rybnej i kawałek ryby. Całość posypać posiekanym koperkiem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności