<- TartinkiLista potraw z grupy: Przek膮skiTort p鰎k鰈t ->

PDF Drukuj

Tartinki z jaj i grzyb贸w marynowanych

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
J臋zyk: niezdefiniowany
Odwiedzono: 617 razy.



3 jaja,
15 dag grzyb贸w marynowanych,
2 艂y偶ki margaryny,
p贸艂 bu艂ki wroc艂awskiej,
s贸l,
pieprz,
p贸艂 p臋czka naci pietruszki,
2 艂y偶ki oliwy

Jaja ugotowa膰 na twardo, obra膰 i posieka膰, doda膰 oliw臋. Wymiesza膰 z pokrajanymi grzybami, doda膰 do smaku s贸l i szczypt臋 pieprzu. Bu艂k臋 pokraja膰 w du偶e kromki, posmarowa膰 margaryn膮 i k艂a艣膰 grub膮 warstw膮 mas臋 z jaj i grzyb贸w. Nast臋pnie pokraja膰 w male艅kie kwadraty, uk艂ada膰 je na tacce, przybieraj膮c ka偶dy paskiem marynowanego grzybka. Udekorowa膰 naci膮 pietruszki.



Nades艂a(a): Cartall - Ksi膮偶ka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialno艣ci