<- PASTA TWAROGOWA ZE ŚLEDZIEMLista potraw z grupy: PrzekąskiPASTA Z BIAŁEK ->

PDF Drukuj

PASTA TWAROGOWO-CEBULOWA

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 629 razy.



15 dag chudego sera twarogowego
10 dag cebuli
1 ząbek czosnku
1 jajko ugotowane na twardo
sól
1 łyżka drobno pokrajanego szczypiorku
2 łyżki słodkiej śmietanki (9%)

Cebulę i czosnek obrać, opłukać, posiekać. jajko obrać ze skorupki, posiekać, a następnie razem z serem, cebulą i czosnkiem zemleć w maszynce do mięsa. Masę wymieszać ze szczypiorkiem i śmietanką. Przyprawić do smaku solą.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności