<- PASTA TWAROGOWA Z RYBĄ WĘDZONĄLista potraw z grupy: PrzekąskiPASTA TWAROGOWO-CEBULOWA ->

PDF Drukuj

PASTA TWAROGOWA ZE ŚLEDZIEM

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1069 razy.



20 dag chudego twarogowego sera
5 dag filetów śledziowych marynowanych
2 łyżki drobno pokrajanego szczypiorku
kilka kropli soku cytrynowego

Filet śledziowy wyjąć z marynaty. Zdjąć z niego skórkę, filet drobno posiekać, usuwając ewentualnie pozostawione ości. Ser przetrzeć przez sito. Posiekany filet rozetrzeć na masę, ucierając połączyć z masą serową i pokrajanym szczypiorkiem. Przyprawić do smaku sokiem cytrynowym i ewentualnie odrobiną soli.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności