<- PASTA TWAROGOWA RÓŹOWALista potraw z grupy: PrzekąskiPASTA TWAROGOWA ZE ŚLEDZIEM ->

PDF Drukuj

PASTA TWAROGOWA Z RYBĄ WĘDZONĄ

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 641 razy.



10 dog sera twarogowego chudego
20 dag dorsza wędzonego
3 łyżki wywaru z warzyw
3 łyżki drobno posiekanej zielonej pietruszki
sól
pieprz

Rybę oczyścić ze skóry, usunąć starannie ości, drobno posiekać. Ser przetrzeć przez sito lub rozetrzeć starannie w donicy, ucierając dodawać po trochu posiekaną rybę. Do masy dodać zimny wywar z warzyw i posiekaną pietruszkę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności