<- Pasta śledziowa 2Lista potraw z grupy: PrzekąskiPASTA TWAROGOWA Z RYBĄ WĘDZONĄ ->

PDF Drukuj

PASTA TWAROGOWA RÓŹOWA

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 566 razy.



20 dag miękkiego sera twarogowego chudego
1/2 małej puszki (35 g) koncentratu pomidorowego (30%)
słodka i ostra sproszkowana papryka
sól
1 łyżka mleka zsiadłego
2 łyżki drobno posiekanej zielonej pietruszki

Ser twarogowy przetrzeć przez sito lub rozetrzeć w donicy na gładką masę. Ucierając połączyć z koncentratem pomidorowym, mlekiem i zieloną pietruszką. Przyprawić do smaku solą i papryką.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności