<- Chłodnik rybny z czarną rzodkwiąLista potraw z grupy: Ryby+owoce morzaDorada faszerowana 20 min ->

PDF Drukuj

Chłodnik z wędzoną rybą

Dodano: 2010-01-01 17:27:46
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 595 razy.



20 dag wędzonej ryby
1 I kwasu chlebowego
2 ogórki
5 rzodkiewek
kilka listków sałaty
pieprz
sól

Rybę obrać ze skórki, wyjąć kręgosłup oraz ości i utrzeć w misce na miazgę. Ogórki i rzodkiewki pokrajać w piórka, liście sałaty drobno poszarpać. Przygotowane składniki zalać ochłodzonym kwasem, dodać trochę pieprzu i soli do smaku. Podawać z gotowanymi ziemniakami.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności