<- Pasta z łososia gotowanego z konserwyLista potraw z grupy: Ryby+owoce morzaPasztet z gotowanej ryby w cieście półfrancuskim ->

PDF Drukuj

Pasta z ryby wędzonej z bryndzą

Dodano: 2010-01-01 17:27:46
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 638 razy.



15 dag dorsza wędzonego
15 dag bryndzy
łyżka oleju roślinnego
łyżka musztardy
sproszkowana papryka
sól

Z ryby zdjąć skórkę, odfiletować, obrać z ości i wraz z bryndzą zemleć w maszynce.
Masę utrzeć z olejem i musztardą, którą dodawać stopniowo, aby pasta nie była zbyt
kwaśna. Dodać paprykę i w razie potrzeby posolić.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności