<- Sałatka po kubanskuLista potraw z grupy: Sałatki i surówkiSAŁATKA POMIDOROWA Z HISZPAŃSKIEJ GALICJI ->

PDF Drukuj

Sałatka pomidorowa

Dodano: 2010-01-01 17:31:10
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 707 razy.



Kuchnia węgierska


500 g pomidorów
pieprz
1 pęczek koperku
olej
sól
sok z 1 cytryny

Jednakowo duże, twarde pomidory pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku, posolić, posypać pieprzem i drobno posiekanym koperkiem, skropić olejem i polać rozcieńczonym sokiem z cytryny. Zamiast cytryny można użyć octu (z wodą).


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności