<- Sałatka szopska 2
Lista potraw z grupy:
Sałatki i surówki
Sałatka szynkowo-selerowa ->
PDF
Drukuj
Sałatka szparagowa
Dodano: 2010-01-01 17:31:10
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1185 razy.
Kuchnia węgierska
500 g szparagów
ocet
sól
olej
1 łyżeczka cukru
1 pęczek zielonej pietruszki
Szparagi oczyścić, ugotować w osolonej wodzie z cukrem, odsączyć i pokrajać na kawałki. Drobno posiekaną zieloną pietruszkę wymieszać z octem rozcieńczonym wodą, dodać sól i olej i polać tym szparagi. Wstawić do lodówki i zimne podać na stół.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności