<- Sałatka szopska 2Lista potraw z grupy: Sałatki i surówkiSałatka szynkowo-selerowa ->

PDF Drukuj

Sałatka szparagowa

Dodano: 2010-01-01 17:31:10
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 703 razy.



Kuchnia węgierska
500 g szparagów
ocet
sól
olej
1 łyżeczka cukru
1 pęczek zielonej pietruszki

Szparagi oczyścić, ugotować w osolonej wodzie z cukrem, odsączyć i pokrajać na kawałki. Drobno posiekaną zieloną pietruszkę wymieszać z octem rozcieńczonym wodą, dodać sól i olej i polać tym szparagi. Wstawić do lodówki i zimne podać na stół.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności