<- Sałatka z fasolki szparagowejLista potraw z grupy: Sałatki i surówkiSałatka z fasolki szparagowej i śledzi ->

PDF Drukuj

Sałatka z fasolki szparagowej

Dodano: 2010-01-01 17:31:10
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 665 razy.



Kuchnia węgierska
500 g fasolki szparagowej
ocet estragonowy
sól
olej
pieprz
1 łyżka posiekanej cebuli

Fasolkę umyć, obrać z włókien, pokroić w kawałki, ugotować w osolonej wodzie, odsączyć i odstawić do ochłodzenia. Polać octem estragonowym, posolić, oprószyć pieprzem, wymieszać z cebulą i olejem. Podawać schłodzoną.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności