<- Sałatka z fasolki szparagowej
Lista potraw z grupy:
Sałatki i surówki
Sałatka z fasolki szparagowej i śledzi ->
PDF
Drukuj
Sałatka z fasolki szparagowej
Dodano: 2010-01-01 17:31:10
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1166 razy.
Kuchnia węgierska
500 g fasolki szparagowej
ocet estragonowy
sól
olej
pieprz
1 łyżka posiekanej cebuli
Fasolkę umyć, obrać z włókien, pokroić w kawałki, ugotować w osolonej wodzie, odsączyć i odstawić do ochłodzenia. Polać octem estragonowym, posolić, oprószyć pieprzem, wymieszać z cebulą i olejem. Podawać schłodzoną.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności