<- OSTRY SOS MUSZTARDOWYLista potraw z grupy: SosyRagù alla Bolognese ->

PDF Drukuj

Pikantny sos z włoszczyzną

Dodano: 2010-01-01 17:34:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 666 razy.



Kuchnia węgierska
30 g masła
30 g masła sardelowego
2 marchwie
sok z cytryny
2 pietruszki
sól
plaster selera
pieprz
musztarda
rosół

Włoszczyznę oczyścić, pokroić na drobne kawałki, udusić na przetrzeć przez sito. Przyprawić do smaku musztardą, masłem sardelowym i sokiem z cytryny. Posolić, oprószyć pieprzem, zalać (pamiętając o należytej gęstości) i zagotować.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności