<- Sos bagna caôdaLista potraw z grupy: SosySos barbecue ->

PDF Drukuj

SOS BALATOŃSKI

Dodano: 2010-01-01 17:34:06
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1503 razy.



Szklanka majonezu,
1/3 szklanki bitej śmietanki,
łyżka zielonego groszku,
kieliszek wina Balaton,
2 łyżki musztardy,
1,5 łyżki cukru,
pół cytryny,
sól do smaku

Do majonezu dodać ubitą śmietanę, ugotowany zielony groszek, wino i musztardę. Dokładnie wymieszać. Sos przyprawić do smaku cukrem, solą i sakiem z cytryny. Podawać do jaj, ryb, drobiu itp.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności