<- Sos bagna ca˘daLista potraw z grupy: SosySos barbecue ->

PDF Drukuj

SOS BALATOŃSKI

Dodano: 2010-01-01 17:34:06
J─Özyk: niezdefiniowany
Odwiedzono: 773 razy.



Szklanka majonezu,
1/3 szklanki bitej ┼Ťmietanki,
łyżka zielonego groszku,
kieliszek wina Balaton,
2 łyżki musztardy,
1,5 łyżki cukru,
pół cytryny,
s├│l do smaku

Do majonezu doda─ç ubit─ů ┼Ťmietan─Ö, ugotowany zielony groszek, wino i musztard─Ö. Dok┼éadnie wymiesza─ç. Sos przyprawi─ç do smaku cukrem, sol─ů i sakiem z cytryny. Podawa─ç do jaj, ryb, drobiu itp.


Nades┼éa(a): Cartall - Ksi─ů┼╝ka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialno┼Ťci