<- Sos kremowyLista potraw z grupy: SosySOS LOUISIANA ->

PDF Drukuj

Sos louisiana

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1668 razy.


10 dag papryki,
5 dag cebuli,
1/2 szklanki ketchupu,
1 ząbek czosnku,
2 łyżki posiekanej zieleniny,
sól, pieprz,
kostka rosołu drobiowego

Paprykę umyć, oczyścić z nasion, drobno posiekać. Obraną cebulę również posiekać, włożyć do wrzącej wody ( pół szklanki ) z dodatkiem kostki rosołowej i gotować pod przykryciem 5 min. Ostudzić, zmiksować z dodatkiem ketchupu i obranego, pokrojanego czosnku oraz zieleniny. Przyprawić solą i pieprzem.

From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności