<- Jajka faszerowane na zimnoLista potraw z grupy: InneKabaczek nadziewany mięsem ->

PDF Drukuj

Jajka na twardo z dodatkami

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 2750 razy.


Ugotowane na twardo jajka (10 min od chwili włożenia do zimnej wody) obrać ze skorupek i przekroić na półówki Ułożyć je na liściach zielonej sałaty, albo na pokrajanych w plastry pomidorach. Następnie osolić i polać majonezem lub gęstą śmietaną wymieszaną z musztardą i posypać szczypiorkiem. Jajka w tej wersji można podawać z wędliną lub ryba.

From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>
spoko ;D
Nadesłał(a): mb 2006-08-16 11:08:52


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności