<- BlanszowanieLista potraw z grupy: PoradyCiasto na pizze ->

PDF Drukuj

Brokuły

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3435 razy.


Łodyżki brokuł gotuja sie wolniej niz kwatuszki, wiec by wszystko bylo ok, trzeba nalac wody tak, by po ulozeniu brokul kwoatuszkami do gory, woda zakrywala lodyzki ale kwiatuszkow juz nie. Wtedy kwiatuszki sie nie rozgotuja..
From: Pawel Lachman <neco@venus.wis.pk.edu.pl>

i tak na pewno trzeba gotować brokuły-inaczej się rozpadną.ja solę wystającą cześć brokuła przed zagotowaniem,żeby potem nie była mdła przy zjadaniu
Nadesłał(a): wiola <orzeszek_tcz@poczta.fm> 2006-08-12 16:08:00


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności