<- Cukinia nadziewanaLista potraw z grupy: Warzywa, owoceCukinia smażona ->

PDF Drukuj

Cukinia pieczona w mikrofalówce

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1944 razy.


Jestem ogromnym zwolennikiem kuchenki mikrofalowej mimo, że wszyscy krzyczą na mnie, że niezdrowa i niesmaczna.
Nieprawda!
Rewelacyjnie wychodzi cukinia: trzeba ją tylko pokroić na plasterki ok. 1 cm, dodać sól, pieprz (sporo - danie powinno być średnio pikantne), oregano lub zioła prowansalskie i piec przy pełnej mocy aż się zacznie rozpadać. Nie pamiętam ile to było, trochę zależy od ilości włożonej cukinii, ale wydaje mi się, że ok. 7 min. na jedną porcję powinno wystarczyć.
From: "Piotr Parafiniuk" <koliber@cheerful.com>

` buhahahah..ale pieszysz...`wariat...
Nadesłał(a): kOtuś <kotka692autograf.pl> 2007-02-05 09:02:52


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności