<- Pasta z ryb 3Lista potraw z grupy: ŚniadaniaPasta z sera ->

PDF Drukuj

Pasta z rzodkiewką

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1918 razy.


Tylko proszę, nie spodziewaj się ode mnie dokładnych ilości, bo ja za każdym razem robię to, jak serce podpowie (i co spiżarnia zawiera ;-))

pół pęczka rzodkiewek,
pudełko serka homogenizowanego albo też ziarnistego, dobrze wychodzi, albo po prostu roztarty twaróg, ze śmietaną,
ze dwie młode cebulki posiekane razem ze szczypiorkiem (może być też cebula 'normalna' plus szczypiorek),
trochę różnokolorowej papryki.
Wszystko (oprócz serka ;-)) kroimy w kosteczkę, mieszamy z serkiem. Można posolić i dać odrobinę pieprzu, ale niekoniecznie, to jest dobre samo :-)
From: Aneta Baran &lt;baran@chocolate.cern.ch&gt;

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności