<- Pasta drożdżowaLista potraw z grupy: ŚniadaniaPasta jogurtowa ->

PDF Drukuj

Pasta jajowa

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 4603 razy.


Biore 4 jajka na twardo, obieram, siekam w kosteczke, mieszam z majonezem, sole do smaku i posypuje na koniec szczypiorkiem.
Smacznego
From: "Joanna" <Joanna.Zietarska@tzmo.com.pl>

Ja do tego dodaję jeszcze pokrojone w drobną kostkę: ser żółty oraz polędwiczkę i, jeżeli jest, kilka rzodkiewek - też pokrojonych drobniutko :) Pycha!
From: "Jola Backiel" <jola@infeco.pb.bialystok.pl>

Ja pastę doprawiam odrobiną chrzanu, musztardy i majonezu, oraz dodaje pokiekany ogórek kiszony.
Nadesłał(a): Monika 2006-10-11 16:10:06


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności