<- Owoce lodoweLista potraw z grupy: DeserOwoce w galarecie ->

PDF Drukuj

Owoce w galarecie

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1456 razy.


30 dag świeżych owoców,
3 dag żelatyny,
1/2 l wody,
cukier.

Małe salaterki umyć i wstawić do lodówki. Źelatynę rozpuścić w wodzie i osłodzić do smaku. Owoce umyć i obrać, większe podzielić na części, ćwiartki lub plastry. Do salaterki wlać 1/3 żelatyny, ułożyć owoce, zalać pozostałą żelatyną. Schłodzić.
Beznadziejny ten przepis i mało opisany jak i co:{
Nadesłał(a): Tomasz <tomciopierzak@interia.pl> 2006-01-30 20:01:54

Jak spróbowałem to było w ogóle bez smaku
Nadesłał(a): Jarek <pawelligenza@wp.pl> 2006-01-30 20:01:02


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności