<- Farsz do pierogów ze soczewicyLista potraw z grupy: Dodatki do dańFondue - marynata ->

PDF Drukuj

Fenkuł

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 2521 razy.


Jezeli ktos lubi ten anyzowy smak, to bedzie lubil fenkul.
Obcinasz te koperkowe piorka, oprocz kilku najmniejszych po srodku. Przekrawasz cala cebulke pionowo wzdluz, kladziesz kazda polowe plaska strona na patelni z goraca oliwa, smazysz 3-4 minuty az troszke przybrazowione. Chlapnij odrobine wody lub bialego wina na patelnie i przykryj, aby sie poddusilo przez minute.
Podawaj na ryzu z piersia kurzeca, lub ryba.
From: magdalenab@aol.com (MagdalenaB)

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności