<- Pieczona ryba z nadzieniemLista potraw z grupy: RybyPlacuszki rybne z sosem ogorkowym ->

PDF Drukuj

Piklingi w majonezie

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 1924 razy.


2 piklingi (około 40 dag)

Piklingi obrać ze skóry, przepołowić, oczyścić z ości
i ułożyć na półmisku.

SOS:
2/3 szklanki majonezu,
1/2 pęczka koperku,
2 jajka,
1/2 łyżeczki cukru,
sól,

Koperek umyć, jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
Oba składniki drobno posiekać, wymieszać z majonezem,
doprawić solą i cukrem.
Ryby polać sosem. Podawać z białym pieczywem.
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności