<- Indyk faszerowany truflamiLista potraw z grupy: Mięso: DróbIndyk na zielono ->

PDF Drukuj

Indyk na miodzie Bożenki

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3106 razy.

INDYK:1 pierś
MIÓD:
OLIWA:lub olej słon.
ZIOŁA:

Pierś indyka pokroic w plastry. Każdy kawałek obsypac ziołami, posmarowac kawałki miodem, zalać oliwą lub olejem słonecznikowym, aby było przykryte.
Wstawic na dzien do lodówki, mieszac co pewien czas. Wyjmowac z sosu i piec na gorącej patelni polewając sosem. Dolac resztę sosu i poddusić.

From: Valle <wladek@bigfoot.com>
fajnie, ze podane sa zioła
Nadesłał(a): 2006-08-23 15:08:23


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności