<- Dip hummusLista potraw z grupy: SosyDip ogorkowy ->

PDF Drukuj

Dip musztardowy

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3212 razy.



Czas przygotow. 10-15 min.
2 lyzki musztardy Dijone,
lyzka pasty pomidorowej,
200 ml jogurtu,
3 lyzki drobno pokrojonego koperku,
cukier, sol, pieprz,
lyzka pokrojonego szczypiorku.

1. Jogurt zmiksowac z musztarda, pasta pomidorowa i koperkiem. Doprawic cukrem,
sola i pieprzem. Wymieszac ze szczypiorkirm.

Żródło: Encyklopedia sztuki kulinarnej, tom 23 "Sosy", strona 40.
From: apaczus@hot.pl (Radku's De Apaczu's)
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności