<- Dip hummus
Lista potraw z grupy:
Sosy
Dip ogorkowy ->
PDF
Drukuj
Dip musztardowy
Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 4018 razy.
Czas przygotow. 10-15 min.
2 lyzki musztardy Dijone,
lyzka pasty pomidorowej,
200 ml jogurtu,
3 lyzki drobno pokrojonego koperku,
cukier, sol, pieprz,
lyzka pokrojonego szczypiorku.
1. Jogurt zmiksowac z musztarda, pasta pomidorowa i koperkiem. Doprawic cukrem,
sola i pieprzem. Wymieszac ze szczypiorkirm.
Żródło: Encyklopedia sztuki kulinarnej, tom 23 "Sosy", strona 40.
From: apaczus@hot.pl (Radku's De Apaczu's)
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności