<- Sos majonezowy do krabow, krewetek i rakowLista potraw z grupy: SosySos majonezowy na prędce ->

PDF Drukuj

Sos majonezowy do ryb i jaj

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 2219 razy.


Czas przygotow. 15 min.
250 g majonezu,
1 lyzka szpinaku,
1 lyzka pietruszki,
1 lyzka estragonu,
1 lyzka koperku,
2 lyzki calych kaparow,
sol.

1. Wszystkie ziola sparzyc, posiekac i przetrzec przez sito. Zmiksowac z pozostalymi skladnikami.

Żródło: Encyklopedia sztuki kulinarnej, tom 18 "Sałaty i sałatki", strona 10.
From: apaczus@hot.pl (Radku's De Apaczu's)
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności