<- Chleb orzechowyLista potraw z grupy: Mączne,ziemniaki,ryżCHLEB PSZENNO-RAZOWY GRAHAMA ->

PDF Drukuj

Chleb po żydowsku

Dodano: 2000-08-20 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 3904 razy.


A ja mam przepis na pyszny chleb po zydowsku:
Bochenek chleba razowego - najlepiej juz pokrojonego + 1/4 kostki masla wymieszanego z lyzeczka tymianku i 2 zabkami czosnku - maslem smarujemy wszystkie kawalki chleba, skladamy calosc w bochenek i owijamy folia aluminiowa.
Calosc wstawiamy do goracego piekarnika na 10-15 minut i gotowe..
smacznego
From: "Joanna" <joannaz@promail.pl>

spoko:)
Nadesłał(a): m <joannaz@promail.pl> 2005-11-21 12:11:13


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności