Dodano: 2000-08-22 00:00:00 Język: Polski Odwiedzono: 7622 razy.
Ja jak pieke kurczaka w calosci to niczym go nie nadziewam, ale za to mocno nacieram, najlepiej dzien wczesniej azeby dobrze sie przegryzl.
Podam Ci moja mieszanke do natarcia kurczaka: w miseczce mieszam dosc duzo vegety, troche ziol (sa w sprzedazy specjalne mieszanki do drobiu), troche granulowanego czosnku i tym bardzo starannie nacieram kurczaka.
Po kilku godzinach (musi postac pod przykryciem) mozemy go upiec. Musze przyznac, iz jest to prosty i malo wymyslny sposob przyrzadzenia kurczaka, ale ja i moj maz wlasnie takiego najbardziej lubimy.
Pozdrawiam Agnieszka
From: Agnieszka <agakocz@polbox.com> Do nacierania używam: sól,majeranek,oliwa,czosnek. Robię z tego papkę. To jest pyszne Nadesłał(a): gosia 2006-02-25 19:02:25