Dodano: 2000-11-22 00:00:00 Język: Polski Odwiedzono: 5566 razy.
Ja polecam usmazone w ciescie nalesnikowym Najlepiej takim pulchniejszym tzn zrobionym np na piwie
Pozdrawiam M.W.
From: "M.W." <tangaroa@friko5.onet.pl>
IMHO najlepsze są po prostu z majonezem, mniam...
From: Ewa Pawelec <ewap@uci.agh.edu.pl>
paluszki krabowe to są : zmieelona ryba plus dodatki smakowe,z krabem to ma tyle wspólnego że może obok niego leżały, kolor pomarańczowy to jest tylko ekstrat krabowy którym to jest pokryte. A w ogólnie to jest smaczne .
Te paluszki po rozmrożeniu polej sosem majonezowym ,położyć to trzeba na sałacie posypać papryką słodką i koniec.!!!!!
From: celej@alpha.net.pl (Marek Celejewski)
Rzeczywiscie sa to paluszki ,,krabowe" w cudzyslowie. Tak naprawde jest to ryba surimi dosmaczana krabami.
Pozdrawiam i zycze smacznego!
From: Marek Koter <markot@ibb.waw.pl>