<- Maple syrupLista potraw z grupy: Składniki - info o...Phyllo (ciasto) ->

PDF Drukuj

Paluszki krabowe

Dodano: 2000-11-22 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 4942 razy.


Ja polecam usmazone w ciescie nalesnikowym Najlepiej takim pulchniejszym tzn zrobionym np na piwie
Pozdrawiam M.W.
From: "M.W." <tangaroa@friko5.onet.pl>

IMHO najlepsze są po prostu z majonezem, mniam...
From: Ewa Pawelec <ewap@uci.agh.edu.pl>

paluszki krabowe to są : zmieelona ryba plus dodatki smakowe,z krabem to ma tyle wspólnego że może obok niego leżały, kolor pomarańczowy to jest tylko ekstrat krabowy którym to jest pokryte. A w ogólnie to jest smaczne .
Te paluszki po rozmrożeniu polej sosem majonezowym ,położyć to trzeba na sałacie posypać papryką słodką i koniec.!!!!!
From: celej@alpha.net.pl (Marek Celejewski)

Rzeczywiscie sa to paluszki ,,krabowe" w cudzyslowie. Tak naprawde jest to ryba surimi dosmaczana krabami.
Pozdrawiam i zycze smacznego!
From: Marek Koter <markot@ibb.waw.pl>

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności