<- Biszkopt ze świeżymi truskawkamiLista potraw z grupy: Ciasta, ciastkaBiszkopty ->

PDF Drukuj

Biszkopt-zawsze się udaje

Dodano: 2005-03-11 12:48:34
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 7009 razy.


5 jaj
1 szkl. cukru pudru
1 szkl.mąki

Źóltka utrzeć z cukrem, a bialka ubić na pianę.Do żółtek dodać mąkę i pianę.Piec okolo 30 min.

Nadesłał: MS <>
w jakiej temperaturze ? czy z termoobiegiem ?
Nadesłał(a): marzena <marzenacamil@autograf.pl> 2005-12-04 16:12:22

bez termoobiegu od 180 do 200
Nadesłał(a): MS 2006-08-10 12:08:55

pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mnie sie udal i jest pyszny!!! polecam! ;p
Nadesłał(a): anka z zamoscia <anka@dupa.eu> 2007-04-20 13:04:31

super extra przepis dziekuje!!!!!
Nadesłał(a): sonia <soniachorzow@interia.pl> 2007-05-09 17:05:17

a jaka ta mąka zwykła czy ziemniaczana czy moze krupczatka?
Nadesłał(a): 2007-11-06 14:11:42


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności