<- Tatar - inaczejLista potraw z grupy: RybyTazin rybny "m quali" ->

PDF Drukuj

Tatar z łososia

Dodano: 2005-03-27 12:43:36
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 4022 razy.


100 g - Łosoś świeży (Norweski)
20 g – Cebuli
15 g – Kopru świeżego
20 ml-Soku z cytryny
Do smaku sól, pieprz, worchester, tabasko, oliwa

Łososia pokroić w drobną kostkę, posiekać cebulę, koper. Wymieszać z pozostałymi składnikami, doprawić do smaku. Na godzinę odstawić do lodówki.

Nadesłał: Jaroslaw Walczyk <jaroslaw.walczyk@stenaline.com>
Proponuję odstawić tabasco - brutalnie zabija delikatny smak ryby. Ale to oczywiście zależy od upodobań własnych kubków smakowych. Poza tym pyszota!!!
Nadesłał(a): elco <elcosek13@op.pl> 2006-01-29 21:01:26


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności