1 galaretkę rozpuścić w szklance wody. Maslo utrzeć z cukrem.Banany zetrzeć na grubych wiórkach.Wszystko tzn.galaretkę lekko ściętą, masło utarte i bannay wymieszać.
Biszkopty maczać w soku z ananasów i układać w malej tortownicy.Na to 1/2 masy i znowu biszkopty.Drugą porcję mieszamy z kakao i na biszkopty.Wszystko dekoryjemy ananasami i polewamy ostudzona galaretką rozrobioną w 1 szklance wody.
Nadesłał: <>ten przepis nie jest dobry, wręcz beznadziejny!! Nadesłał(a): ANka <ankarak1@op.pl> 2005-11-28 18:11:11
TE CIASTO JEST MOJM U LUBIONYM CIASTEM CHOCIARZ ROBIE JE TROCHE INACZEJ:p:p Nadesłał(a): SYLWIA <SYLWIA@O2.PL> 2006-02-28 17:02:34
Ha Ha ja nie dodaje żółtek a za to stratą czekolade i wtedy bombaaaa Nadesłał(a): kiki 2006-07-27 14:07:31
BRZMI TROSZKE DZIWNIE WRECZ NIE WIEM CZY ODWARZE SIE SPRUBOWAC. Nadesłał(a): NATALIA <adersup@interia.pl> 2006-09-01 23:09:44