<- Sos ze smardzówLista potraw z grupy: SosySos ze swiezych borowikow (maslakow, kozlakow) ->

PDF Drukuj

SOS ZE SWIERZEGO OGORKA

Dodano: 2005-05-29 18:54:28
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 2002 razy.


1 DLUGI OGOREK, 1/2 LITRA SMIETANKI 14%, 1 LYZKA MASLA , SOL I PIEPRZ DO SMAKU.

OGOREK OBRAC I PRZEKROIC W ZDLOZ NA CZTERY CZESCI .POKROIC W CIENKIE CWIERCPLASTERKI. NA ROZGRZANE MASLO WRZUCIC POKROJONY OGOREK I SMAZYC 2-3 MINUTY. PODLAC SMIETANKA , DOPRAWIC SOLA I PIEPRZEM . PODAWAC DO RYBY LUB PIECZENI WIEPRZOWEJ. ZYCZE SMACZNEGO !!!

Nadesłał: DUSZKA <kkmaciejczyk@shaw.ca >
swiezy ogorek pisze sei przez ''z'' z kropka..
Nadesłał(a): milena 2005-10-26 12:10:36


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności