<- Karkówka glazurowanaLista potraw z grupy: GrillKiełbasa z ogniska ->

PDF Drukuj

Kaszanka z grilla

Dodano: 2005-07-14 22:07:03
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 5924 razy.


kaszanka w cienkim flaku, kiszona kapusta, czosnek, folia aluminiowa

Kaszankę włożyć do zamrażalnika na około 1,5h tak, aby można było ściągną flak, a zawartość w formie kiełbaski ułożyć na folii aluminiowej i obłożyć posiekaną wcześniej kiszoną kapustą z dodatkiem rozdrobnionego ząbka czosnku. Całość zawinąć dwukrotnie folią. Odstawić na 4-6h w pokojowej temperaturze. Następnie grilować 30-45min. smacznego

Nadesłał: Krzysztof Hetmański <tatamisza@poczta.onet.pl>
mmmm... wyśmienite! Właśnie zjadłem 3 pętka. LUKSUS!! Oby tak dalej!
Nadesłał(a): Hieronim Hiroszima <asdasdasd@wp.pl> 2005-10-30 14:10:11

mmmm... wyśmienite! Właśnie zjadłem 2 kilogramy. LUKSUS!! Oby tak dalej! Ps.zaraz zaczynam następną porcje hehe :)
Nadesłał(a): Fantomas <jeeperscreepers@o2.pl> 2006-07-08 18:07:23

ochyda
Nadesłał(a): 2006-10-17 19:10:45


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności