<- Sos tatarskiLista potraw z grupy: SosySos tatarski ->

PDF Drukuj

Sos tatarski

Dodano: 2006-01-02 07:41:33
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 2999 razy.


ogórki konserwowe, pieczarki marynowane,cebulka,jogurt naturalny, trochę majonezu, sól, pieprz

Cebulkę drobno pokroić, posolić.Pokroić również pieczarki i ogórki, dołożyć do cebulki, wymieszać, popieprzyć. Do półlitrowego naczynia wlać jogurt, doprawić 2 łyżkami majonezu, wymieszać, wlać do naszej krajanki, wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego.

Nadesłał: Lubię kuchnię polską. <wiktoria53@gazeta.pl>
Robiłam ten sos -pycha !
Nadesłał(a):


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności