<- Sos tatarski
Lista potraw z grupy:
Sosy
Sos tatarski ->
PDF
Drukuj
Sos tatarski
Dodano: 2006-01-02 07:41:33
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 3041 razy.
ogórki konserwowe, pieczarki marynowane,cebulka,jogurt naturalny, trochę majonezu, sól, pieprz
Cebulkę drobno pokroić, posolić.Pokroić również pieczarki i ogórki, dołożyć do cebulki, wymieszać, popieprzyć. Do półlitrowego naczynia wlać jogurt, doprawić 2 łyżkami majonezu, wymieszać, wlać do naszej krajanki, wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego.
Nadesłał: Lubię kuchnię polską. <wiktoria53@gazeta.pl>
Robiłam ten sos -pycha !
Nadesłał(a):
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności